Menu

Week 9: Fitgirl zijn tijdens Pasen, een eitje?

Pasen! Tijd voor vrolijkheid! Britt neemt een korte holidaybreak, maar niet van het sporten! Want ook (of juist) in de zon kan je sporten. Ibiza it is. Hardlopen langs de zee, met het zonnetje op je bol, wat wil je nog meer? En nergens de verleidingen van Pasen te zien, want op Ibiza liggen de supermercado’s niet vol met paashazen en chocolade-eitjes. Choco: nono. Sportindesol: sisi. 

Voor Lynn is dit toch even anders. Al weken hebben we het thema ‘buitensporten’ op de planning staan. Iedere week schuiven we dit thema vooruit met pijn in ons hart. We willen zo graag met onze trainer Naci bootcampen op het strand, mountainbiken, hardlopen. De smaak te pakken krijgen, ook buiten de sportschool. 

Maar de weergoden zijn ons niet goed gezind. Lees: ze hebben een hekel aan ons Nederlanders. Het zonnetje wil maar niet doorbreken, wat betekent dat wij het vieren van de lente ook maar even uitstellen. Of ja, Lynn. Want helaas ook tijdens Pasen voor haar geen kans op buitensporten en 100% kans op 90% neerslag. That’s like, a lot. 

Dan hebben we het nog niet gehad over de continue chocoladeverleidingen waar Lynn aan wordt blootgesteld. Zoals eerder gezegd, is Lynn niet de minste chocoladeliefhebber. We denken dat als chocolade een huis was, Lynn erin zou wonen. Dus extra knap wat zij hier voor elkaar bokst, want ze eet geen. één. stuk. chocolade. Van chocolade-eieren naar eiwitshakes met chocosmaak. Fitgirl zijn tijdens Pasen, het is zeker geen eitje. Maar daar word je hard van. 

Ook Britt eet geen chocolade. Leuzen als “Superknap!” en “Wat een discipline!” zouden op zijn plaats zijn. Als Britt überhaupt chocolade lustte. Maar dat is niet het geval. Wat er wél ingaat, is een cava de sangria. When in Rome… ;-) En als ze op het strand een welkomstcocktail serveren die er zo goed uitziet dat Britt ‘m bloody wil marryen, is het ook héél moeilijk om de verleiding te weerstaan. Temptation Island is er niets bij. 

En zo ontdekken en leren we iedere week weer nieuwe dingen. Britt voelt zich een beetje Tim en Lynn ontdekt een ware Jeremy in haar. Waar Britt honderd procent zeker was van haar zaak om niet te drinken, raakt zij verliefd op het eerste het beste drankje. En waar Lynn vastberaden was om niet te drinken maar suiker niet per se op wilde geven, gunt ze geen van beide niet eens een blik waardig. Ze KIJKT dus niet eens. Ze heeft zelfs TWEE dates met vriendinnen afgezegd om niet in de verleiding te komen. Verdacht? Hmm, dat zal zich de komende weken uitwijzen…