Menu

Britt & Lynn

We zijn beste vriendinnen, vloggen voor bedrijven, hebben een reclamebureau en reizen de hele wereld rond om te werken. Ooit willen we nog een boek schrijven. Wij zijn wat je noemt, echte Millennials. Succesvol, beroemd, rijk en met torenhoge ambities.

*piep*

Wij zijn wat je noemt, echte Millenials. We doen alsof we succesvol zijn, willen beroemd worden, hebben geen geld en onze ambities zijn veel te hoog. En zoals het een echte Millennial betaamt, laten we alleen de buitenkant zien en niet de realiteit. Hoog tijd om het tij te keren.

* * *

De wereld van vandaag bestaat uit mooie plaatjes. Mooie plaatjes op Instagram, op Facebook, op YouTube, op posters, magazines. We worden continu blootgesteld aan de ideale wereld. Aan succes en schoonheid. Van anderen.

Nog nooit zijn er zoveel jongeren met een burn-out geweest als nu. Nog nooit zoveel zelfmoorden onder jongeren. Nog nooit zoveel depressies. Terwijl we alles hebben wat we willen, alles kunnen bereiken wat we willen, als we de wereld mogen geloven. Beroemd worden. Succesvol zijn. Veel geld hebben. Want dat maakt gelukkig. Toch?

In #NoFilter volgen we bekende Brabantse jongeren die succesvol zijn of lijken. We onderzoeken de mens achter het plaatje. Van ideaal, naar realistisch. Eerlijkheid naar onze generatie, in de hoop die lat naar benéden te krijgen.