Menu

Over ons

Britt & Lynn. Besties. Businesspartners. Badass creators. En, lekker Brabants.

Wij creëren reclamecampagnes, waarin videocontent centraal staat. Welke doelgroep wil je aanspreken, welke kanalen boren we aan, waarom wil je jezelf promoten? Online én offline, zijn wij je bestie. Je businesspartner. Je badass creator. En, lekker Brabants.

Wij zijn Britt & Lynn. 
Britt
Britt Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
100% door een zwerm bijen. Bij een beer kan je hartstikke doodgaan. Maar als je allergisch bent voor bijen heb je natuurlijk ook een probleem.
Wat is je guilty pleasure?
Cheesedippers. Mega. En ijsjes. Heel.veel.ijsjes.
Kom je weleens te laat?
Je kan beter vragen of ik weleens op tijd kom. Daarentegen ben ik wel altijd de laatste die weggaat. Dat dan weer wel. 
Wat is je lievelingsfilm?
Big Fish van regisseur Tim Burton. Overigens een geweldige regisseur. Zulk soort films zou ik zelf ooit willen maken, heel nieuwe werelden creëren en de meest fantastische avonturen voor je hoofdpersoon verzinnen. Ik heb een heel rijke fantasie, dus dat komt wel goed!
Wat is je favoriete drankje?
Dat is lastig, want ik hou (iets te veel) van alle drankjes. Maar ik denk een dirty wodka martini, shaken not stirred. Naast dat ik het echt heel lekker vind, vind ik het ook altijd chique staan. Ik voel mezelf dan een beetje James Bond.
Wat is je droomopdracht?
Oh zoveel! Ik geloof in The Secret, dus als ik het nu zeg wordt het waarheid dus ik kan maar beter met iets groots komen! Mijn droomopdracht is om samen met Lynn reisprogramma’s te maken. Dus vloggen en presenteren in het buitenland. We zijn al een miljoen keer samen op reis geweest, dus ik weet zeker dat dit fantastisch wordt! “Twee op Reis” gaat het dan heten, daar zijn we al uit ;-)
Lynn
Lynn Zou je liever nooit meer op reis gaan of nooit meer vloggen?
Ónmogelijk om dit te beantwoorden. Nooit meer op reis gaan is gewoon geen optie. Ik weet het! Ik zou een alternatief zoeken voor vloggen. Alleen nog maar presenteren, niet meer vloggen en wel op reis. Mag dat? :)
Wat weet niemand over jou?
Dat ik 550 had bij mijn Cito op de basisschool en daar nog altijd graag mee pronk, haha. En ik ben trouwens ooit Nederlands Kampioen Rolschaatsen geweest. Bucketlist!
Wat zeggen vriendinnen over jou?
Dat ik de meest stabiele, gestructureerde persoon ever ben, waarbij ze terecht kunnen voor een nuchter advies. Hoewel andere vriendinnen juist zullen zeggen dat ik het ‘big smile feestbeest’ ben met snode plannetjes. Denk ik?
Wat eet je het liefst als ontbijt?
Kwark met granola. Super healthy homemade granola. Daar kan ik echt naar uitkijken ‘s ochtends.
Ben je lui?
Haha, nooit. Het tegenovergestelde. Behalve op zondagmiddag. Dan doe ik altijd een dutje van een paar uurtjes. Die hoop ik er voorlopig nog wel in te houden :)
Wie is je grote voorbeeld? (naast Britt)
Haha, Britt. Ik denk Geraldine Kemper, omdat zij laat zien dat je als ‘gewoon’ dorpsmeisje kan komen waar je wil. En ze is in mijn ogen 100% zichzelf, wat ik ook heel erg nastreef.